Pátek 4. 8. 2017

Čas Hudební scéna Divadelní scéna Filmová scéna Celé Česko čte dětem (tělocvična)
13:50 – 14:00 Čte Anna Bangoura – divadelní uskupení Stará bába
14:00 – 15:00 Divadelní uskupení Stará bába:
Jak cvrček ke své písni přišel
Garfield: Zvířecí jednotka zasahuje
(72 min.) Konec 15:12
15:00 – 16:00 Jananas Parkourové vystoupení a workshop
15:15 – 15:25 Čte Pokáč
16:00 – 17:00 Divadelní uskupení Stará bába:
Pirát Mořivoj a neobvyklý poklad
Kde roste červené kapradí
(97 min.) Konec 17:37
17:00 – 18:00 Pokáč & Pěvecký sbor
ZŠ Čeladná
17:40 – 17:50 Čte Aneta Červená – Divadelní uskupení Stará bába
17:50 – 18:00 Čte Jananas
18:00 – 19:00 The JazzCake Bitva o planetu Terra
(85 min.) Konec 19:25
19:00 – 20:00 TiNG
19:25 – 19:40 Čtou DJs Karl & John
20:00 – 21:00 DJs Karl & John
21:00 – 22:00 Pekař
22:00 – 23:00 DJs Karl & John
23:00 – 00:00 Ivan Mládek a Banjo Band

 

Sobota 5. 8. 2017

Čas Hudební scéna Divadelní scéna Filmová scéna Celé Česko čte dětem (tělocvična)
13:15 – 14:00 Veronika Vrublová
14:00 – 15:00 Divadlo Ententýky: Myška Klárka, veverka Terka a princezna Kulihrášek Garfieldův festival humoru
(76 min.)  Konec 15:16
15:00 – 16:00 Bongo Bombarďák  
15:16 – 15:26 Čte Kateřina Řeřichová
z divadla Ententýky
15:45 – 15:55 Čte Emma Smetana
16:00 – 17:00 Divadlo Impéčko Penelope (99 min.) Konec 17:39
17:00 – 18:00 Emma Smetana  Parkourové vystoupení a workshop
17:40 – 18:00 Čtou herci divadla Impéčko
18:00 – 19:00 Acoustic Irish
18:00 – 18:10 Čte Šimon Ornest, kapelník skupiny The Tap Tap
18:10 – 19:00 Astronaut (104 min.)
18:10 – 19:54
19:00 – 20:00 The Tap Tap
19:55 – 20:05 Čte Dr. Zeppelin
20:00 – 21:00 DJs Karl & John
21:00 – 22:00 Skinny Lister
22:00 – 23:00 DJs Karl & John
23:00 – 00:00 Dr. Zeppelin Live

Program ke stažení nebo tisk zde.